Hirdetmények

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2019. szeptember 25-én 10:00 órától 2019. szeptember 26-án üzemzárásig a Szabadság u. aszfaltozási munkálatai miatt a 4, és 64 sz. helyi autóbuszjáratok útvonala MEGVÁLTOZIK!

Menetrend változás  „5”  Autóbusz-állomás –Fáy  lakótelep –Autóbusz-állomásvonalon:
letöltés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2019. szeptember 20-án 13:00 órától szeptember 22-én 04:00 óráig Bőszénfa település belterületén a Fő utca 11. és a Fő tér közötti útszakasz rendezvény miatt lezárásra kerül.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utazóközönséget, hogy Marcali város belterületén 2019. szeptember 21-én (szombaton) a Rákóczi utca Petőfi utca és Kossuth Lajos utca közötti szakasza rendezvény miatt 12:00 – 15:00 óra közötti időszakra a forgalom elől lezárásra kerül.

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a Szekszárdon a Szüreti Fesztivál rendezvényei miatt 2019 szeptember 09-től szeptember 17.-ig a Szent István tér lezárásra kerül.
letöltés

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a Szekszárdi Szüreti Napok rendezvényei miatt a helyi járatok 2019.szeptember 9 és 17. között terelő úton közlekednek az alábbiak szerint.
letöltés

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy Marcali belterületén a forgalmi rend megváltozik a megrendezésre kerülő Fröccs Fesztivál miatt.
letöltés

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy Bonyhádon a regionális menetrendszerinti autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek a Tarka Marha Fesztivál illetve a Sommerfest városi rendezvények ideje alatt.

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy Bonyhádon a helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek a Tarka Marha Fesztivál illetve a Sommerfest városi rendezvények ideje alatt.
letöltés

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget arról, hogy a Gemenc Nagydíj országúti kerékpáros verseny 2019.július 26-27. között kerül megrendezésre,ezért a regionális járatok más útvonalakon közlekednek a városban.

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget arról, hogy a Gemenc Nagydíj országúti kerékpáros verseny 2019.július 26-27. között kerül megrendezésre.A rendezvény ideje alatt több alkalommal teljes, illetve részleges útlezárásokra kerül sor Tolna megyében, illetve Szekszárdon.

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy Kaposvár belvárosában végzett távfűtési bővítési munkálatai miatt a belváros forgalmi rendje 2019. július 23-tól (keddtől) előre láthatóan 2019. augusztus 30.-ig megváltozik.

Tájékoztatjuk a tisztelt Utazóközönséget, hogy autóverseny miatt 2019. július 26-án (pénteken) az alábbiak szerint közlekednek a Hosszúhetényt érintő helyközi közforgalmú menetrend szerinti autóbuszjárataink:

Zamárdi belterületén megrendezésre kerülő nagyrendezvények miatt a forgalmi rend megváltozik.
letöltés

Forgalom elterelés Szekszárdon
letöltés